(0341) 768 181

CANON-VB-M600VE-IP-C3910B0
Camerabewaking

In steeds meer bedrijfspanden wordt er gebruik gemaakt van cameratoezicht. Bewakingscamera's hebben een preventieve werking. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Mocht er daadwerkelijk iets voorvallen dan beschikt u tevens over bruikbare bewijslast.

Om een goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en opstelling van de bewakingscamera apparatuur essentieel. Bel Business Center helpt u deze keuzes te maken en brengt uw bedrijfspand optimaal in beeld.

chong-trom
Alarm over IP

Wanneer u de overstap maakt naar een Hosted VoIP oplossing kan dit betekenen dat uw alarmsysteem geen signaal meer heeft. Er kan op dat moment geen doormelding meer gedaan worden naar de meldcentrale. Om dit op te lossen kan Bel Business Centre een IP-converter bij uw alarmsysteem plaatsen. Dit zorgt ervoor dat het analoge signaal van uw alarmsysteem wordt omgezet naar een digitaal IP-signaal. Uw alarmsysteem werkt weer, uw pand is weer beveiligd en u bespaart over uw lijnkosten. 

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen
218