(0341) 768 181

Workspace 365, de simpelste werkplek...ooit.

Eén van de manieren waarop Workspace 365 werk vereenvoudigt is door een complete browser-based werkplek te ontwikkelen. Een werkplek waarin alle diensten aan elkaar gekoppeld kunnen worden binnen een vanzelfsprekende userinterface. Inmiddels is Workspace 365 een groot succes en wordt de werkplek wereldwijd naar de markt gebracht. Ervaar wat Workspace 365 uw bedrijf te bieden heeft! 

In Workspace 365 beheer je vanuit één centraal startpunt al je werkzaamheden

E-mail, documenten en alle bedrijfsprocessen, zoals projectmanagement, activiteiten of urenregistraties, beschikbaar op elk apparaat. Dat is Workspace 365. Door applicaties te integreren in de werkplek kun je door één keer inloggen zowel web- als lokale apps in één klik openen. Daarnaast voegt Workspace 365 met een intuïtieve userinterface meer structuur en eenvoud toe aan technieken als Office 365 of Exchange & SharePoint. De userinterface blijft ongeacht het gebruik van verschillende onderliggende technieken gelijk. Hierdoor kun je wisselen tussen de onderstaande technieken -bijvoorbeeld van Hosted Exchange naar Office 365- zonder dat de gebruiker aanpassingen ziet in de werkplek.

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

263