(0341) 768 181

Voice4mobile Managed propositie

Met de Voice4mobile Managed abonnementen kunt u uw Hosted VoIP omgeving volledig integreren met uw mobiele telefonie. Dankzij deze optimale integratie profiteert u van alle denkbare voordelen die een vast-mobiel integratie uw bedrijf kan bieden. Eén van deze voordelen is dat u niet hoeft te investeren in een (nieuwe) telefooncentrale. Als u gebruik maakt van de Managed Mobile propositie is het namelijk niet noodzakelijke om een telefooncentrale in uw bedrijf aan te leggen en te onderhouden. Dit financiele voordeel is niet het enige voordeel wat de Managed Mobile propositie uw bedrijf te bieden heeft. Het levert u nog een groot aantal andere voordelen op. 

ALLE FUNCTIONALITEITEN van Hosted VoIP

VAST NUMMERop mobiel

VERKORTE KIESNUMMERSvoor intern bellen naar collega's

ONDERLING GRATIS BELLENvan kantoor naar mobiel

DIVERSE BLOKKADESgesprekken, roaming & data

DASH APPbeheer van uw mobiele telefoon

REACHvoor optimale bereikbaarheid

Abonnementsvormen Voice4mobile

Voice4mobile biedt u verschillende abonnementsvormen aan met een vast-mobiel integratie. Op deze manier heeft u voor iedere medewerker het best passende abonnement met de daarbij behorende voordelen.  

Voice4mobile add-ons

Om uw abonnement nog beter bij u te laten passen heeft Voice4mobile diverse add-ons die toegevoegd kunnen worden aan het abonnement. Op deze manier krijgt 

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

294