(0341) 768 181

Optimaal bereikbaar met een Corporate Number

Ondernemers doen graag zaken met bedrijven die goed bereikbaar zijn. Omdat de meeste contacten telefonisch plaatsvinden, vervult de telefoon een spilfunctie in elke organisatie. In het bijzonder bij een eerste telefoontje van een mogelijke klant. Lang moeten wachten en verkeerd worden doorverbonden is uit den boze. De beller snel te woord staan en echt helpen is daarentegen vaak de start van een langdurige zakelijke relatie.

 

Met de dienst Corporate Number van Bel Business Centre verbetert u de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie. Met behulp van een ingenieus routeringssysteem stellen wij u in staat om al uw inkomende telefoontjes snel en professioneel te beantwoorden. Op elk gewenst moment. U kunt hierbij gebruik maken van een breed spectrum aan mogelijke telefoonnummers. Dit varieert van geografisch gebonden nummers, zowel nationaal als internationaal, tot nummers waaraan de beller niet kan zien waar uw bedrijf gevestigd is. Deze niet-geografisch gebonden nummers beginnen altijd met 0800, 085 of 0900. Wij adviseren u graag welk nummertype het meest geschikt is voor uw situatie. 

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

224