(0341) 768 181

CRM-koppeling

De CRM-koppeling van Bel Business Centre maakt het mogelijk om uw contactendatabase, CRM- of ERP-pakket te integreren met uw Hosted VoIP omgeving. Met de standaard CRM software is het alleen mogelijk om gesprekken op te zetten door middel van select- en click-to-dial. De CRM+ koppeling biedt u een volledige integratie aan met uw CRM- of ERP-pakket. Na het installeren van de client op uw werkstation worden alle inkomende oproepen herkend en, zodra het telefoonnummer van de beller bekend is in uw CRM- of ERP-pakket, in een notificatieballon getoond incl. de gewenste informatie. Door op de notificatieballon te klikken opent de client automatisch de bijbehorende klantenkaart. 

In 99,9% van de gevallen is uw CRM- of ERP-pakket te koppelen met onze CRM+ koppeling. Onze CRM+ is standaard echter al te koppelen met een aantal grote en veelgebruikte CRM- en ERP-pakketten. Onderstaand treft u een overzicht aan van een aantal van deze pakketten. Mocht uw pakket er niet tussenstaan en wilt u toch een koppeling realiseren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden.  

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

261