(0341) 768 181

fixedolddeskphonepurple
Hosted VoIP, altijd de nieuwste telecom faciliteiten

Met Hosted VoIP hoeft u niet meer te investeren in een telefooncentrale en het onderhoud hiervan. De Hosted VoIP oplossing van Bel Business Centre is dé oplossing voor uw bedrijf. Met onze VoIP-oplossing krijgt u een moderne telefooncentrale met de nieuwste en geavanceerde faciliteiten. Komen er nieuwe faciliteiten uit? Geen probleem, u profiteert automatisch van onze centrale-updates. Bovendien heeft u geen omkijken meer naar de aanleg en onderhoud van de centrale, omdat de centrale op goed beveiligde locaties buiten uw bedrijf heeft gestationeerd.  Tegen een prijs per werkplek kunt u nu gebruik maken van onze Hosted VoIP oplossing.

Wat biedt Hosted VoIP uw bedrijf aan voordelen?

Een Hosted VoIP oplossing van Bel Business Centre biedt u tal van voordelen, naast de service die u van ons gewend bent. Onderstaand treft een opsomming van de belangrijkste voordelen van Hosted VoIP voor uw bedrijf. Heeft u een vraag hierover of wilt een vrijblijvende afspraak? Klik dan op de butten met "Ik wil graag meer weten" of neem contact met ons op via de contactpagina.

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels onderstaand formulier, voor een vrijblijvende afspraak.

Uw bestelling

Abonnement:

Per maand nu slechts:
Klik hier voor de specificaties

Bedrijfsgegevens
Gegevens aanvrager
Aanvrager moet tekenbevoegd zijn
Aanhef:
Nummerbehoud
255