(0341) 768 181

Telefoniekosten besparen dankzij ISDN-Besparen

Als u wilt besparen op uw telefoniekosten, maar geen gesprekskwaliteit wil verliezen, is ISDN-Besparen de ideale oplossing voor uw bedrijf. Als u kiest voor ISDN-Besparen, nemen wij uw gesprekskosten over van uw huidige provider. Ook kunnen wij, naast de gesprekskosten, uw ISDN-abonnement overnemen zodat u ook hierover geld gaat besparen. Het overnemen van uw ISDN-abonnement kunnen wij doen per einddatum van uw contract. Wij helpen u met het opzeggen bij uw huidige provider zodat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft.

 

Omdat het slechts een administratieve overname betreft en uw telefoonverkeer gewoon over het netwerk van KPN wordt afgewikkeld, verandert er verder niets. U merkt niets van de overstap naar Bel Business Centre en behoudt dus de kwaliteitsverbindingen die u gewend bent. Omdat wij uw bedrijf korting geven op zowel uw gespreks- als abonnementskosten, bespaart u geld.

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels onderstaand formulier, voor een vrijblijvende afspraak.

252