(0341) 768 181

Ritregistratie

Met RitAssist krijgt u een volledig geautomatiseerd en digitaal ritregistratiesysteem dat fiscaal sluitend is. Door middel van een Blackbox in uw voertuig(en) in te bouwen, worden al uw ritten nauwkeurig geregistreerd en realtime doorgestuurd naar de beveiligde website. U kunt zowel op de website als in de gebruiksvriendelijke mobiele app al uw ritten tot 10 jaar terug inzien. Het systeem voldoet aan alle eisen, waaronder Keurmerk Ritregistratiesystemen en het Normenkader Belastingdienst. Met RitAssist bent u er zeker van dat u uw ritregistratie goed voor elkaar heeft!
 

Wist u dat de boete voor het niet registreren van uw ritten al €4.920,00 bedraagt?!

Dit is niet het enige, hier overheen betaalt u ook nog eens de niet betaalde bijtelling over een periode van maximaal 5 jaar. Omgerekend betekent dit dat u met één boete al ruim 100 ritregistratiesystemen kunt kopen of 5 keer met uw gezin op zomervakantie kunt gaan! 

Het inbouwen, bij u of bij ons. Geen enkel probleem?

Het RitAssist systeem wordt professioneel door onze monteur uit het zicht ingebouwd. U kunt uw voertuig bij ons Business Centre parkeren en terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie wordt het systeem bij u ingebouwd. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen of bent u een dag(deel) van kantoor op een vaste locatie? Dan komen wij gewoon bij u op locatie inbouwen. Het enige wat u dan mist is onze heerlijke koffie!

Maandelijks opzegbaargeen vast contract

RRS Keurmerkvoldoet aan alle eisen

Zeer gebruiksvriendelijkvoor iedereen geschikt

Flexibel en schaalbaarmodulair uitbreidbaar

Uiterst betrouwbaarsuperieure service!

iOS en Androidmobiele app

2 jaar garantieop RitAssist hardware

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

Uw bestelling

Abonnement:

Per maand nu slechts:
Klik hier voor de specificaties

Bedrijfsgegevens
Gegevens aanvrager
Aanvrager moet tekenbevoegd zijn
Aanhef:
Nummerbehoud
219