(0341) 768 181

Alarm
Beveiliging van uw pand

Bij een overstap naar een Hosted VoIP dienst komen bestaande analoge (PSTN) lijnen en ISDN-verbindingen te vervallen. Dit kan gevolgen hebben voor de beveiliging van uw bedrijfspand. De meeste traditionele alarmsystemen werken nog via een analoog telefoonsignaal, deze is nodig voor een doormelding naar een alarmcentrale. Bij een overstap naar Hosted VoIP, en de beĆ«indiging van PSTN & ISDN, vervalt dit signaal. Om te zorgen dat uw alarmsysteem blijft werken ondersteunen wij u bij het omzetten van het alarmsysteem van analoog naar IP. 

Naast een alarmsysteem draagt een camerasysteem ook bij voor de optimale beveiliging van uw pand. Door een goed camerasysteem te plaatsen kunt u uw bedrijfspand zowel lokaal als op afstand, monitoren maar ook herkennen wie er inpandig is geweest of zich op het terrein bevindt. 

Wilt u meer weten over de omschakeling naar een alarmsysteem over IP of een camerasysteem over IP? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

332