(0341) 768 181

YES Device Management; al uw devices, apps en content beveiligen en beheren

U biedt uw medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken? En krijgen uw medewerkers dan een device van de zaak of mogen ze gebruik maken van hun privé-toestel voor zakelijke werkzaamheden? En hoe zorgt u er eigenlijk voor dat alle informatie op de devices wel binnen de veilige muren van uw onderneming blijft? Ongeacht welke optie u uw medewerkers ook biedt, uw onderneming dient altijd te voldoen aan de data- en privacywetgeving AVG die binnen de gehele EU van toepassing is.

YES Device Management

Op 25 mei 2018 moet uw bedrijf voldoen aan de AVG-wetgeving. Wat dit allemaal voor uw bedrijf inhoudt en hoe we dit samen met u kunnen oplossen ziet u in deze korte video.

Heeft u aan de hand hiervan nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en wij helpen u graag. 

VIDEO
MDM YES
MDM recht
YES Device Management

SIMPEL
Hiermee biedt u uw medewerkers de vrijheid om zelf het type device en besturingssysteem te kiezen, voor een prettige gebruikservaring. Terwijl ú met 1 oplossing alle devices, applicaties en content in uw onderneming beveiligt en beheert. Medewerkers kunnen gaan en staan waar ze willen zonder dat uw bedrijfsinformatie op straat komt te liggen.

VEILIGHEID
Belangrijke documenten kunnen veilig en versleuteld worden verstuurd. Zo maken uw werknemers gebruik van beveiligde zakelijke mail, waarbij bijlagen versleuteld verstuurd worden en vervolgens alleen met geautoriseerde apps geopend mogen worden. Corporate content is alleen toegankelijk voor devices die zijn geregistreerd in de beheerportal en offline beschikbaar te maken. U kunt zelf inregelen welke apps en websites uw medewerkers juist wel of niet mogen gebruiken. En u heeft bij diefstal of verlies de mogelijkheid om devices op afstand te vergrendelen of (gedeeltelijk) te wissen.

BEHEER
Nieuwe toestellen (Apple, Android en Windows) maakt u snel gebruiksklaar en zelfs op afstand regelt u eenvoudig nieuwe werkplekken in. Waarbij u uw bestaande systemen en apps kunt integreren met Yes Device Management. Zo kunt u alvast de e-mail en WiFi goed instellen en installeert u de benodigde en goedgekeurde apps. Door het opzetten van een eigen corporate App Store kunt u aanbevolen applicaties klaarzetten voor uw medewerkers. En u kunt veilig en eenvoudig content ‘’pushen’’ naar (geselecteerde) devices van uw werknemers, zoals een nieuwe corporate app of interne documentatie.

Wilt u meer informatie over MDM?

Bel Business Centre, de meerwaarde voor uw bedrijf

De meerwaarde die Bel Business Center op gebied van telefonie en ICT biedt gaat verder dan alleen de dienst zelf. Bel Business Centre staat al sinds jaar en dag klaar voor al haar klanten en heeft persoonlijke service dan ook hoog in het vaandel staan. Het team staat met jarenlange ervaring te allen tijde voor u klaar. Mede door deze jarenlange ervaring weten zij goed wat er speelt op de zakelijke markt. Hierdoor krijgt u als klant een transparant en onafhankelijk advies wat voor uw bedrijf resulteert in kostenbesparing, maximale controle en inzicht. Bel Business Centre gelooft in langdurige en succesvolle samenwerkingen met haar klanten. 

310