(0341) 768 181

YES Device Management

Op 25 mei 2018 moet uw bedrijf voldoen aan de AVG-wetgeving. Wat dit allemaal voor uw bedrijf inhoudt en hoe we dit samen met u kunnen oplossen ziet u in deze korte video.

Heeft u aan de hand hiervan nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en wij helpen u graag. 

VIDEO
MDM YES

Yes Device Management

U biedt uw medewerkers de vrijheid om zelf te kiezen op welk type device ze willen werken? En krijgen uw medewerkers dan een device van de zaak of mogen ze gebruik maken van hun privé-toestel voor zakelijke werkzaamheden? En hoe zorgt u er eigenlijk voor dat alle informatie op de devices wel binnen de veilige muren van uw onderneming blijft? Ongeacht welke optie u uw medewerkers ook biedt, uw onderneming dient altijd te voldoen aan de data- en privacywetging AVG die binnen de gehele EU van toepassing is.

Wilt u meer informatie over MDM?

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

319