(0341) 768 181

afbeeldingbbcwebsiteoveronspand
Over Bel Business Centre

Bel Business Centre is een snelgroeiend bedrijf die zich al meer dan 10 jaar profileert als totaalleverancier voor alle telefonie- & ICT-diensten. Wij richten ons puur op de zakelijke markt en bieden onze klanten de service die zij verdienen. Van oorsprong zijn wij een bedrijf dat alles aanbiedt op het gebied van mobiele telefonie. Sinds een paar jaar is onze bedrijfsstrategie veranderd en verbreed. Deze veranderingen hebben we te danken aan de uitbreiding van ons portfolio met VoIP telefonie & ICT.

 

Graag staan wij u te woord bij ons Business Centre dat gevestigd is aan de Industrieweg 75A te Nunspeet. Hier hebben wij een showroom voor onze mobiele telefonie en een demo-opstelling voor uw vaste telefonie. Wanneer u meer wilt weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, komt geheel vrijblijvend bij ons langs.

Uw totaalleverancier ÉÉN AANSPREEKPUNT

Snelle en vakkundige PERSOONLIJKE SERVICE

Telefonie & ICT MAATWERK OPLOSSINGEN

Online werken CLOUDDIENSTEN

Meerdere providers ONAFHANKELIJK ADVIES

Snelle en vakkundige INBOUW OP LOCATIE

afbeeldingbbcwebsitevastetelefonie
Uw Business Partner

Klanten vragen om één aanspreekpunt voor al hun telecommunicatie en ICT en dit kunnen wij bieden. Wij richtten ons op het MKB waarbij wij ons onderscheiden door onze service en persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop te stellen. Als bedrijf werken wij niet alleen voor u maar ook met u. Door deze instelling vertrouwen klanten op ons advies en hebben wij hierdoor de laatste jaren een flinke groei meegemaakt. 

Het team van het Business Centre staat met jarenlange ervaring op gebied van telecom & ICT te allen tijde voor u klaar. Mede door onze jarenlange ervaring weten wij goed wat er speelt op de zakelijke markt. Hierdoor kunnen wij u een helder en onafhankelijk advies geven wat voor uw bedrijf resulteert in kostenbesparing en maximale controle en inzicht. Wij geven onze klanten een eerlijk advies omdat wij investeren in langdurige succesvolle samenwerkingen.

Meer weten over Bel Business Centre? Maak een vrijblijvende afspraak:
Product keuze
Bedrijfsgegevens
Persoonlijke gegevens
Contactpersoon:
Huidige contract
 • Laatste factuur
  Kies bestand (doc/pdf)
  Kies bestand (doc/pdf)
  Kies bestand (doc/pdf)
  Kies bestand (doc/pdf)
  Kies bestand (doc/pdf)
195