(0341) 768 181

Apple roept opladers van iPad & Macbook terug

Sommige opladers voor de iPad of MacBook kunnen een elektrische schok geven. Daarom start Apple met een inruilprogramma en roept klanten op hun oplader te checken.

De betreffende opladers zijn in de periode tussen 2003 en 2015 in onder andere Europa verkocht, meldt Apple vandaag. Het gaat daarbij specifiek om dikkere opladers voor de tablet en laptop, en niet om de kleinere opladers voor de iPhone.

Je kunt controleren of je de stekker van jouw oplader bij Apple in kunt ruilen door de stekkerkabel los te trekken en de binnenkant te bekijken. Als je daar het EUR-logo ziet, is het een oplader die geen schok geeft. Indien je daar vier kleine cijfers of helemaal geen cijfers ziet, kun je de stekker van de oplader mogelijk inruilen voor een nieuw exemplaar.

"De veiligheid van klanten heeft voor Apple de hoogste prioriteit. Daarom hebben we uit eigen beweging besloten elke betrokken lichtnetadapter kosteloos om te ruilen voor een nieuwe, opnieuw ontworpen adapter", laat Apple weten.

Hoe ruil je de oplader in?
Je kunt de oplader bij de Apple Store of bij een erkende Apple-serviceprovider inruilen. Ook is het mogelijk om online een nieuwe aan te vragen door het serienummer van je apparaat in te vullen. In de doos waar je de nieuwe oplader ontvangt, kun je de defecte terugsturen.

Terug naar vorige pagina

Laatste nieuws

15 november 2017

Nu ook bereikbaar via Whatsapp!

Vanaf heden zijn wij ook bereikbaar via Whatsapp! [...]

Lees verder
Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte gehouden worden van ons laatste nieuws of aanbiedingen? Laat dan hier uw emailadres achter:

Meer weten over onze oplossingen? Laat u terugbellen

Bel Business Centre, een meerwaarde voor uw bedrijf

Bel Business Centre is een meerwaarde voor uw bedrijf. Wilt u weten wat het uw bedrijf voor meerwaarde biedt? Neemt u dan gerust contact met ons op, middels ons contactformulier, voor een vrijblijvende afspraak.

201